Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekiraj se Vedrane,kad večeras izgubite,sutra ćemo ih pobijediti u ski-skokovima.Šta će Finci!
Šta mu je Giga Bosnić, i on je igrao košarku?
A što u Zenici?
Ovi Skandinavci nam nikad ni u jednom sportu nisu lezali, iskreno mislim da ce biti tesko na gostovanju a bogami i kod Armenaca, sve dosadne al tvrde ekipe
Siniša Kovacevic Dodikov ubaceni element u reprezentaciju!Od kako je on sportski direktor reprezentacija je svedena na amaterizam.Autobusom na gostovanja nije se putovalo ni u ratu, a sada se putuje.
@Kunai9 Ispod nivoa mi je odgovarati takvim karavlaško tursskim genetskim otpadima kao sto si ti=500 godina 1.bracne noci!