Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"BosnianBeast basketball camp koji organizira proslavljeni NBA košarkaš Jusuf Nurkić" Cuj proslavljeni NBA kosarkas?! Covjek dvije sezone tamo, ima 21 godinu, nije starter u svojoj ekipi, a ispade da je all-star u namanju ruku.
Ako uzmeš u obzir da je to najjaca svjetska košarkaška liga, da decko ima 21 godinu i da ne može svaka šuša zaigrati za takve timove onda ces doci do zakljucka. Da, proslavljen je košarkaš.
@Bosniaks Kad sve uzmem u obzir, dođem do zaključka da je Nurkić proslavljeni BH košarkaš, samom činjenicom da igra tu gdje igra. Da bi bio proslavljeni NBA košarkaš, treba još puno toga da postigne, što mu ja iskreno želim, a i vjerujem da će se desiti. Do tada je ovo za mene novinarski gaf.
Ko da je iz boy benda nekog :) Jel svirao Baja dok su trenirali? :)
sarajlije iz saveza na aparatima
Gdje su ti majstori iz NBA ?
Gigant :)
Prodaje neke americke fore. VIse svijetla i magle u prezentaciji nego talenta. Moze prodavati ovo samo raji koja nije u stanju da gleda izvore izvan BOsanskog/Hrvatskog/Srskog jezika.
TRESTI LI BAJA SSA RAZGLASA