Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se sve moze uraditi sa malo zelje .. strasna organizacija i sve na visokom nivou :) Svaka cast NURK!
Dobar je Juka i hvala mu za ovo sto radi za klince u TZ i BiH. U medjuvremenu bi mogao poraditi na svojim manirima i postivanju zakona BiH, obzirom da je danas nasao za shodno da prodje kroz ulicu koja je skroz zatvorena za saobracaj, izrovana zbog rekonstrukcije i kao takva propisno oznacena saobracajnim znakovima i trakom. Pitam se jel' tako radi i u AmeriKi.
kad sam ja bio dijete o ovome sam mogao samo maštati i sanjati. BRAVO JUKA CARE!!!
stete sto je zaboravio na svoje sugradjane i djecu iz Zivinica kojima nije poslao poziv, ali inace odlicna stvar... :)
Idi na Jukin FB profil i vidi pozivnicu i Millenijumu i Slobodi da prijave djecu na kamp. Upravo je radi takvih debila objavio sliku ko je sve pozvan, a ko se odazvao.
@Sonicno jbo ti debil a i Ozren sve po spisku... imam pasword i znam da nije dosla pozivnica. mjesec se seta po Tz, mogao je makar da navrati na trening da obidje djecu s kojom je zapocinjao karijeru..
bravo, to je veliki podstrek za ovu djecu i niste ni svjesni koliko ce im to znaciti....jos jednom bravo
Fin potez, samo naprijed Juka, na ove kompleksase ne treba obazirati paznju.
Aferim momak,svaka cast.