Liga za prvaka BiH
0
Bosna poražena u Mostaru
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzena pobjeda Zrinjskog, a Bosna... ma ne vrijedi vise rijeci trositi na njih. www.worldofbasketball.org
Napapj se mojih mosnji a ostavi malo i s e k i !
za nas jmosnje je samo sjedeca odbojka.
Bolje bi vam bilo da to smece oko zgrada pokupite primitivci, nisam prljavijeg grada u zivotu vidio, vise se niko ne muci da nosi smece nego onako gospodski kroz prozor. Ako vam je muka doci do Sarajeva da vidite kako grad funkcionise ili ako vam je Zagreb daleko, otidjite bar do Sirokog jer i od njih mozete puno nauciti!
Kakva bosna gdje je nihad imamovic na celu to ne moze valjati
muslimani su dobri jedino u sjedećoj odbojci, sjedecem trcanju, sjedecem skoku s motkom, sjedećoj ritmičkoj gimnastici, i sjedecem ispijanju kave
Na niske grane spali kada gube i od kamenjarske ekipe kakva je ,,Svinjski,,
nista novo...