Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek je i KK \"Mi smo bili prvaci Evrope\" pobijedila nekog. Nije mala stvar biti bolji od kluba iz Mrkonjić Grada! Pozdrav sa Širokog, pozdrav iz Aleksandrovca i sretnu u narednoj sezoni u Smr.duši Gornjoj, Maloj Maoči, Donjoj Runjavici i ostalim vukoj.ebi.nama!
Brko je potpuno u pravu. Neobjektivnost (a i nepismenost) \"novinara\" ovog portala zaslužuje da bude uvrštena u udžbenike novinarstva.
jak je ovo rezultat, uh..
ma zdravo Bosna,zdravo NLB liga... mozete fino dogodine dogodine igrati u fildzan ligi laganini, sad ste svakako bare bare sa recimo KK Gorazdem ili KK Zavidovicima
fotka BETON ! ! !
vidi slike..sve ti je jasno kakvoj je situaciji Bosna!
Kad Bosna pobijedi,onda napisete clanak,a kad izgubi nema nikakve vijesti,kao da nije ni igrala... Ko ne prati reedovno rubriku sport,mogao bi pomisliti da ce Bosna biti sampion,jer nize samo pobjede,prema vasim izvjestajima...