Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci , bilo kako da se ovo završi Vi ste prvaci . Vratili ste Bosnu na pravi put i bićemo opet nekada prvaci Evrope .
ČESTITKE,VRATITI SE NAKON PREMIJERA KLOKANOVIĆA UMIJEĆA DA UNIŠTI NEŠTO JE RAVNO DOMENU NAUČNE FANTASTIKE...
Drago mi je da je Bosna pobijdila i dok postoji nada da će biti prvak ne treba je gubiti. Hvala Saši Vasiljeviću što i u 38. godini srcem igra za naš renomirani klub i daje maksimum.
Bravo. Bosna.
gdje nam je konakovic u prvim redovima kao nekad ??? premijeru premijeru gdje nema para nema ni tebe...
Svaka čast momci! Kada se sjetim kada sam dijete bio, pa trčao kući sa treninga da bi gledao Sarajevsku Bosnu na BHT1 u prepunoj Skenderiji gdje se tražila karta više. Svi skaču, navijaju, urlaju kada protivnik ide u napad. Toliko jako da ne čuješ sudiju. A komentator promukne od radosti i bodrenja ovog velikana. Od povišenog glasa kada Bosna da koš. A danas smo dočekali da Bosna igra finale u polu praznoj tribini. Ali nema veze, BIĆE BOSNA OPET ŠAMPION
Bravo momci. Pokažite im kako se igra u "srcu krnje Bosne" kako reče fašista iz Laktaša.