Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa Zimicem ... Pa dajteeeeeee ... A ovi nacionalisti mogu da se .... ..rca ... Pitajte Saleta kako mu je bilo kad je cijela Skenderija skandirala njegovo ime ;) ... Pozz za raju iz rajvoSa ...
Meni su super ovi Arkanovci kad počnu o etničkom čišćenju i kako smo ih htjeli izbrisati \'91. Prva uspješno izvedena kolektivna lobotomija.
Mene bi bilo stid reći da sam morao platiti ovoj dvojici da igraju košarku!!!
totalno bezpotreban komentar od nekoga ko samo hoce prepirku! jedini klub koji ima igrace sve tri nacije, hrvate, srbe i muslimane! koliko hrvata i muslimana ima u borcu?! Koliko muslimana i hrvata ima u sirokom?! tako da je suvisno ovo povezati u tom kontekstu..
nema tu veze jel bosnjak il nije rijec je o tome da ne igraju na nivou i da je glupost,samo mi je glupo shto i zimica nisu odbacili lik je taraba!!
oba nebosnjaci, ali to je slucajnost kao sto je slucajnost da u bosnjakistanu broj ne-bosnjaka od ucitelja pa na gore zanemariv! tko je tu fasista (omiljena bosnjacka rijec)???
cuj zbog finansijske situacije. pa ove dvije tarabe nisu nikad ni trebala zaigrati za Bosnu.
providno i ofirno al ajde de