Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo mjenjajte naslov, po cemu ga je prestigao? MJ je MJ, nikad ga nece prestici ni po cemu, statistika, kakva statistika? Poredite vrijeme kada je kosarka bila umjetnost i sada kada je umjetna, a napraviti bolju statistiku iz 120 utakmica vise je presmjesno!!! MJ je jedini KING kosarke! Edin Bavcic je za Leborna tata mata!
pa prestigo ga je po broju poena zasto bi se mijenjao naslov?
Za mene jeste i od Jordana bolji jer je postigao ovo sve u igrački mnogo lošijim ekipama nego što su to bili Chicago Bulls. Izuzetak je Miami da se razumjemo. Nakin što se Jordan penzionisao ista ta ekipa Chicaga je igrala finale Istoka protiv New Yorka i gdje je ispala u 7 utakmica, znači tijesno bilo.
Sljedeće godine Jordan se vratio pred play off i tada su izgubili od Orlanda također u finalu istoka. Hoću da kažem da je taj tim bio predobar, kao u fudbalu npr Real Madrid sa C. Ronaldom