Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moji brazilski sinovcevici..dosli ste sa 9 NBA igraca i pomislili da vas se srbi boje?To je bila velika greska rekao bih cak fatalna.To sto smo mi doveli nekoliko klinaca koji su debitanti na SP-u ne znaci da ste vi bolji.Kad smo mi igrali kosarku vi ste vukli serpe i lonce oko kuce i vikali `mama mercedes`.Mnogo ce jos vode da protekne dunavom i savom moji brazilski sinovcevici.
pre svega hvala gospodinu Kvaterniku na cestitkama to mnogo znaci s obzirom da dolazi od nekog ko poznaje sport za razliku od nekih ovde koje necemo da pominjemo zbog medjunacionalnih odnosa grad..tehnicke greske su pomogle da odemo jos nekih 5 poena ali igra kao igra od prvog do zadnjeg minuta je bila takva da je bilo samo pitanje kad cemo da odemo na 20 razlike...nije bilo padova u igri a odbranu smo igrali kao nikad do sad..drugim recima udavili smo ih e sad da zamolim onog marihuana22 od sinoc, koji je rekao sinoc da ce brazil da nas rasturi, da se javi malo da porazgovaramo
BiH..a kako to da se spanci i ameri snalaze pa nakantavaju sve sa 30--40 razlike...i njihovi su u NBA?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka čast komšijama, pa da u finalu karate Jenkije!
Ako ste ikad imali ideju o zaradi na kladionici, evo vam prilike da ju realizirate!!! http://rentabilnost.blogspot.com/
iskrene čestitke srbima iz Srbije, sa malim zakašnjenjem, za razvaljivanje Brazila i iskreno se nadam da će Srbija igrati u finalu. Po meni su najbolji u Evropi, pogotovo poslije ainoćnjeg poraza Španije put u finale im je otvoren :)
Svaka čast Srbiji! Momci su odigrali veličanstveno, i sasvim zasluženo idu u polufinale. Srebro je u svakom slučaju moguće!
Najezim se svaki put kad slusam komentatora i gledam Mirzinu trojku
mirzina dalja 2 koraka unazad
Ima li sandza? Da im cestitam pobjedu I plasman u polufinale!
Jeste jarane. To Bogdanovicu care
ispali Španci, uzimaju ovo Ameri 'glad'..
„Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe”.
„Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše”.
TELETOVIĆ IZ SVLAČIONICEEEEEEEEE
@ dragan_bc Ma teletović ćaba :D
Teodosic je maestro i za dvije klase je najmanje iznad svakog igraca kojima trenutno mi raspolazemo u BiH reprez.!
Dal je bitno s koje je udaljenosti ova ili ona Teletovica,pa mislim klixovci,dotakli ste dno,na kraju krajeva,realno ova je vrijednija ,jer je postignuta u krugu dalje,sto je za nas jos uvijek misaona imenica što se tice toga,zato klixovci mojne tisra,ljudi igraju i za nas su giganti.
Ne znam čemu ove usporedbe, osim da se baca kost među ljude, ovo je isto ko kad bi uspoređivao igru golmana i centarfora u fudbalu. Ono što je istina je da mi imamo jednog vrhunskog igrača, a Srbija ih ima malo više.
Svaka čast za igru i zalaganje, neka naši selektori uče od komšija. Mada imaju širi izbor kvalitetnih igrača, znaju da izvuku maksimum od jednog Raška Katića, dok mi šaljemo u penziju daleko boljeg Bajramovića i očekujemo neki rezultat.
Ako se imalo razumiješ u košarku vidio bi, ali po tvojim komentarima zaključujem da je Katić je bolji i od Teletovića, pa nisam kompetentan da raspravljam na tom nivou, sretno.