Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasna odluka da igraca koji ti je najbolji na utakmici izvadis iz igre zadnjih 10 minuta. Kao davis igra bolju odbranu itd, pa on im je utakmicu na kraju izgubio, napravio faul 2+1 i onda kad je fulio slobodno umjesto da zagradi skok uzmu mu loptu i jos 2 slobodna.
Ma izgubili bi blazersi svakako sa jukom ili bez njega možda bi on samo ubacio još koji koš ali blazersi su loši inaće
Koju masu ima, ovi crnci skaču oko njega k’o djeca za slatkišima...
JUKA DOMINIRA!
Jedan prijedlog za ove sto prave video isjecke, trebali bi prikazati sve pokušaje, pa i promašaje. Ovako se stekne utisak da Nurkić nije ništa promašio :)
Seljačina sa dna kace.....,
Bh. košarkaš??? naš centar??? de ba pišite malo više o NAŠIM igračima,bez obzira gdje igraju,al' su NAŠI i oni su to zaslužili.
@mojamuda de ba jedi vnago.
Nurkić mašina