Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rodjeni tuzlak, koji je prve korake napravio u tojsicima, bem ti majku seljacku
ma vi ste svi ljubomorni pacenici i piiiice :DD da ste i vi svi imali priliku, sigurno bi odgodili. nisu sportasi krivi za dogadjaje. samo serete ( sve ljubomora)!!!!! kao da samo bosanci sirom svijeta igraju i inostranstvu... ludilo :))
Kaad nam na sportskom polju cvjetaju ruzee, sad kao svima zao sto nisu igralii, a svi su za parama poletilii.... to su ti nasi "bosanci "
prodane duse nek ga samo pu....
Suze mu ko kurceve glave :D
ti si samo jedan od 556 Bosanaca i Hercegovaca koji su rođeni u BIH a igrali su za drugu repku
njega, preldzice i njima slicne proglasiti personama non grata, oduzeti svu imovinu a porodice protjerati u njihovu domovinu
meni nije zao sto nisi igrao za BiH, pico jedna
svima vam zao a opet svi koji dobiju priliku igraju za neku vecu ekipu