Uvijek traži poštovanje
10

Bijesni Željko Obradović udario navijača Partizana zbog preranog slavlja titule

K. H.
Trenutak kada je Obradović udario navijača (Foto: Screenshot/Youtube)
Trenutak kada je Obradović udario navijača (Foto: Screenshot/Youtube)
Košarkaši Partizana sinoć su pobjedom protiv Crvene zvezde osvojili ABA ligu, a pažnju na kraju utakmice privukao je potez trenera Željka Obradovića, koji je dlanom udario navijača koji je ušao na parket i počeo slaviti pobjedu.
Pet sekundi prije kraja navijač je utrčao na parket i otrčao do sturčnog štaba Partizana te krenuo sa slavljem, a ovo je izazvalo bijes kod Obradovića koji mu je prišao, udario ga dlanom u glavu i poslao nazad na mjesto na tribinama.

Nakon toga, sačekao je kraj utakmice i otišao se pozdraviti s protivničkim trenerom Duškom Ivanovićem, kao i čitavim njegovim stručnim štabom.

"Sretan i zadovoljan što je utakmica odigrana u fantastičnoj atmosferi. Šampioni ove finalne serije su navijači Partizana, jer su pokazali da finalna serija može da se odigra bez problema. Naši navijači su oborili sve rekorde u Euroligi i ABA ligi, vjerovali su u nas i kada nam rezultati nisu išli, bili su uz nas i bez njih sigurno ne bi ostvarili ovo što smo napravili ove sezone", rekao je nakon meča Obradović.

Najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe bio je Punter sa 32 poena, a pratili su ga LeDay sa 15 i Nunnally sa 12. Na drugoj strani, Dobrić je ubacio 18, a Bentil 15 poena.

Za Partizan je ovo sedma titula u regionalnom takmičenju, prva nakon deset godina, dok je Zvezda ostala na šest. Partizan je ovom pobjedom osigurao nastup u Euroligi naredne sezone.