Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopste nam ne treba cudo, nego da se skupimo svi da ostvarimo 4/5 pobjeda od 6 mogucih protiv ove tri realno losije reprezentacije od nas. A rusi i francuzi ce razbiti u svakom sastavu ove 3 reprezentscije sa kojima ukrštamo. Prema tome svjetsko prvenstvo uopste nije nerealno..... sretno!!!
zakon o sportu!
e sad jedino ako bi se okupili nasi najbolji kosarkasi ukljucijuci i NBA igrace onda bi se imali cemu nadati, a ovako pretesko...
Mi smo u teskoj situaciji evo vec godinama...
Više se trude Srbi i Hrvati u našoj repki od Bošnjaka. Zasto ne znam ali svakako trebamo preispitati svoj odnos prema igri. Ima znatan broj Srba i Hrvata kojim je Bosna jedina domovina samo da ovi njihovi rasturači odu s vlasti vidio bi. Bosna je u srcu i to se ne mijenja dekretima.
Mudobasket
Polako ljudi, prvo treba kuće obnoviti :)
Nurkic, Musa, Gordic, Sulejmanovic...svi dolaze akb. u septembru!
Ma dajte smiješni ste.... Realno oni još nisu niti blizu europskoj a kamoli svjetskoj košarci.... I da nekim čudom odu a to čudo je nemoguće.... Bili bi samo koš za napucavanje. Svakako treba srediti državu, savez, financije, igrače i pripreme i onda razmišljat o eventualnom rezultatu ili plasmanu na sljedeće europsko.
Ako se Gordiću obnovi kuća i ako Musu i Nurkića klubovi puste mi uz malo sreće ovo prolazimo..
imal baraž ako ima tu ćemo izgubiti
Nema šanse da bošnjačka selekcija ode na SP!
Košarkaška reprezentacija Njemačke šokirala selekciju Srbije u Novom Sadu pobjedom rezultatom 88:81, u posljednjoj utakmici prve faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini.
Ubaci vam Šroder, musliman 21 poen a vi ovdje gubite vrijeme..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srecno momci!
Gordić i Musa neka dođu, dobićemo akoBogda
Ko zna kakva će tad bit guzica od moje Lane