Kvalifikacije za EP u Sloveniji 2013.
0
BiH u grupi sa Holandijom, Rumunijom, Gruzijom i Latvijom
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozemo vala bez poraza otici na EP s ovakvom grupom
Latvija jedina vrijedna pomena... Ako shvatimo ozbiljno protivnike prvi smo.. Al cudan smo mi narod...
raspored kao i uvijek zavarava i čini se lagana grupa. Prolazimo sto posto ali vidjećete niko više nije naivan pogotovo ne Guzija. Ipak nisu Holanđani nogometaši a Latvija ne može više iznenaditi kao nekada.
NEMAMO OD KOGA IZGUBITI
Trebamo ovim momcima stvoriti uslove za igranje! Pa svaki drugoligaski klub u nekim zemljama, ima bolje uslove od nase reprezenacije. Nema sistematskog rada. Ako drzava ne moze obezbijediti 130.000 KM za kvalifikacije zenske kosarkaske reprezentacije, ocemu mi govorimo. Jedina reprezantacija koja je donijela medalju u timskom sportu ovoj zemlji je zenska kosarkaska reprezentacija. A sada nema 130.000 KM, da ucestvuje u kvalifikacijama.
Lomi ih Sabe!
Boricemo se da budemo najboljea treceplasirana ekipa... Sta nam Dzeko ima rec\' na sve ovo-nema o njemu clanka vec skoro dva sata...ne valja...
bolje da ne igramo nikako
Kvalifikacije za EP u Sloveniji 2013.
gdje se ide na sp ili na ep...ne slaze vam se naslov sa tekstom
sretnoo ,,al sramota da niko ne vodi racuna o kosarki,,vec ih istjeravaju iz prostorija
prvi majstor