Kvalifikacije za EP 2009
0
BiH košarkaši pobijedili Veliku Britaniju
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar skoro svaki clanak na ovom portalu koji je o sportu ili ti ne znam ni ja o cemu mora da izadje na vrijedjanje psovke itd.
Da ste vi bili u nasoj situaciji ne bi vas bilo nigdje. A mi zivimo u malo vecim gradovima od tvog pa nam je je dosta 24%:D i ovaj HERCEG-BOSNA je cetnik 100%
Pola vas je za psihijatra! Takvi kao vi, koji se prepucavate o hrvatstvu, srpstvu i bosnjastvu, su i doveli ovo drustvo na ovako niske grane. Vi bi sutra uzeli puske i mlatili se. BOLESNICI!!!! P.S. Moderator, valjda bi se ovdje trebalo pisati o kosarci!? Ili...?!
HAHAHHA CUJ OVOGA BALIJE STA KAZE DA ZNAJU DA DOBRO RATUJU A BALIJE DRZE 24 POSTO BIH PA KAKO ONDA ZNATE RATOVATI:VI ZNATE SAMO KUKATI DOBRO
HAHAHAH BAS STE TIPICNE BALIJE/TURCI BEZ NACIJE BEZ KULTURE BEZ ICEGA
..ali zato znamo itekako dobro ratovati.... ratovali smo bez oruzja, pa opstali... a, danas... imamo chime, ima nas i znamo kako.... izvolite... da napokon to rijesmo jednom zauvjek( poruka povamirenim srbo/hrvatima)
Hehe e moj Ja vidim da si promjenijo nick;). Znaj poslije upitnika, tacke itd ide veliiko slovo;). Hajd sad izdajnice svoje zemlje brisi;)
Sanele, sta fali od Ja pravopis? tvoj je fkt katastrofa, i ako smo svi takvi kao ti, jadna nam majka i jadna je Bosnina buducnost :(
Za Ja! Jarane pogledaj svoj pravopis i ovih tvojih \"Herceg-Bosna\" \"Srbin\" itd. Pa ja sam za njih ucitelj:))
Steta sto se nismo direktko kao prvi u grupi plasirali jer smo bili najbolje ekipa. Malo je falilo momcima. Đedovicu legendo! A sto se tice ovih prepucavanja najzalosnije je to da ovdje nema nikog iz hrvatske nego ovi nasi domaci izdajnici koji nas unazadise 100 godina. Zalosno, zalosno, zalosno!
a sto je interesantno, svi ovi sto se prepucavaju i vrijedjaju na nac. osnovi, moras im doobro procitati tekst, da bi nasao neku gramaticki ispravnu recenicu. a sto je najzalosnije, svi su iz bosne :((
Malo se kasno uključujem, nakon dužeg spavanja, pa čitam ove mračnjačke izjave pisane u gluho doba, valjda tada u Herceg-Bosne rade ganglije jer on nema moždane vijuge. Da zna debilčić ko nadi ime Herceg Bosna ne bi nikad upotrijebio tu pjesničku metaforu. Većina dobro primijeti ne treba se obazirati na uvrede, vrijeme radi za Bosnu ,patrioti će uvijek igrati, a apatridi curiti iz ove zemlje, jedan po jedan, jedan po jedan, i nestati, samo što ne vide.
Ma ide Bosna na Euro nebrinite vi nista za nas.Bosna je Bosna,moja draga zemlja.Niko nam je memoze oteti.Ni srbin ni hrvat ni amerikanac..................
HERCEG-BOSNA: ti nisi hrvat iz HR, ti si skutor nista nevrijedis.
Cuj ovog liika HercegBosna, eto majke ti kakve ti koristi imas od Bana Jelacica? Ejj moj jarane bolje ti je da sutis, pa nije Ban u Ljubuskom ili slicno nego u drugoj drzavi, skojom ti imas vezze bas ko i ja sa Amerikom. Sto znaci nigdje veze. I zato bi ti bolje bilo da ne lupas ko maksim, pametniji ces biti. A jos jedno zaboravio si kad ono Bosna namlati HRVATSKU, ne jednom nego dva puta, eto reko da te napomenem kad \"balije\" nalupase ustasice, hej ko beba zvecku. I zato misu poklopi se. A ostslim ljep pozdrav, i naprijed Bosno.