Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bice uredu :) Bosna 4ever
Za one koje besmisleno daju komentare, trebali bi znati da je Crna Gora jedna dobra repreznetacija, imaju odlicne igrace. Sto se tice nase selekcije, naravno nismo mi u najboljem sastavu.Kada je najbolji igrac Nihad Dedovic (odlican igrac) koji igra u nekakvom bezveznom klubu onda mozete misliti kakav je nivo ostalih igraca... Ja se nadam da ce nam se pridruziti Domerkant, Ratko Varda i Teletovic, pa samo sa njima kvalitet ove repke ce porasti jedno 70%. Pekovic, poslije Splitera je najbolji centar koji je igrao prosle sezone u Evropi. Na zalost obojica odose u USA.
Sreca pa smo igrali dobro. Zamislite da igramo lose kolko bi zijanili :P
Cestitke Crnoj Gori na ubjedljivoj pobjedi!
A kako bi vas tek u šjedečoj, il ležečoj ... ooooooj bruka jado.
Zalosno
Koje su to ka-ri-ne, pa nijednu cetvrtinu nisu bili u stanju da dobiju, SAMO JOS TREBA DA nas Albanija i novoproglaseno Kosove pocne derati, dokle vise ma-mi-cu vam nazadnu? A za de-bi-le: Peko je centar Pao-a, bivsi centar Partizana, zalosno je to sto mi nikada necemo imati jednog takvog centra.
Uguglaj Nikola Peković možda ce ti biti jasnije. :)
Jadno u pm.
@@@master \"ma sve mirise na dobar rezultat. disciplina se moze nozem rezati! uvali nam lik 38 koseva a mi nismo ni culi za njega,ha ya\" vidim pratis jako kosarku pa nisi cuo za Pekovica, nista brate prati ti i dalje bocanje bolje ti ide
ma sve mirise na dobar rezultat. disciplina se moze nozem rezati! uvali nam lik 38 koseva a mi nismo ni culi za njega,ha ya ako mislite ukidati ove saveze,ukinite i ovaj kosarkaski (nek bude o jednom trošku sve)
heheheheheheheeheheheheheheheeehehe drzte se vi provjerenih disciplina. sjedece odbojke, hrkljucha i trule kobile. za kamena sramena ste tanki, ne jedete krmmeetinu ko nekad.
38p. covjek im uvalio...nema tu kosarke!!!
ovo ne treba ni komentarisati...suvisno je bilo sta reci....