Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku srce ko Dzamija 😂
svaka cast IGOKEI...Trebali su imati omjer 3 od 3...nesretan poraz u Ljubljani nakon Produzetaka...ljudi imaju NBA igraca u ekipi...do godine EUROLiGA u Laktasima
Garant imaju NBA igraća u ekipi
Dzanan Dzenan tomato tomejto
Musa Turčine napuši se kyrčine 😂😂😂😂
Izgleda da od ovog Muse haman neće biti ništa posebno, daj Bože da griješim, al tako mi se nekako čini. Čuj 8 poena dao 😲 I još hoće na draft da se prijavljuje ccc
yebiga, oni su sami sebe odredili da ne navijam za njih, a što bi bilo normalno, ako neko nastupa pod zastavam koja ukide sve prefikse "bosanski" onda ja taj tim ne osjećam kao bosanski.
Pošteno!
@NewOrder00 Nije da se pravdam, ali ja ću navijati sutra za Srbiju da ode na SP, međutim za ove za koje znam da me mrze (bez razloga) - ne mogu biti toliki mazohista.
Igokea ima dobru ekipu uz solidnog trenera. Sa jednim pravim centrom koji bi odmah uskocio umjesto Rikića mogla bi konkurisati za play off .
Bh. prvaku na leđima zastava genocidne tvorevine, kakav je nas savez bruka i sramota ne mogu da vjerujem
Cedevita će ukopati Musu.
Obrnuto.
@jogurt.revolucija svejedno saucesce.
A na dresu nose entitetsku zastavu, sramota😠
@Winner sve si u pravu..al dokle ce tako..sta kad Srpska ode?
Dodo barem napravio jebbacku ekipu...Ne volim ih jer su partizan 2 ali su iz RS..