Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgledi su nazalost gotovo nikakvi. Cak i sa pobjedom u Slovackoj, ako Svedska dobije Armence, a sto nije nemoguce, imat cemo svi po 3-2 omjer, sto znaci da i u zadnjem kolu moramo dobiti Armeniju u gostima, a to je vec malo previse za ove mlade momke. Kako god, njima svaka cast, ova grupa igraca je odigrala srcem i u skladu sa mogucnostima i kvalitetom.
Trenutno smo treci...koliko ima i treceplasirana Svedska.
Pa, igra se danas, a ne sutra. Zaboga, procitajte (da ne kazem, provjerite) clanak prije nego ga objavite. Prenos stoji, termin takodje...
Svaka cast momci vi ste uradili koliko ste mogli glavu gore buducnost je pred vama.U ovakvim uslovima i u ovakvoj situaciji od vrha politike pa do saveza i nije se puno vise moglo.Bit cu realan i kazati hvala vam i na ovom
jaro...za godinu dana mile pobjedjuje na izborima sa 60%...a u koaliciji sa 80%...tada ste u sarajevu nayebali.....ima da sve bude zablokirano i pod kljucem...nema para ni sadake...:)
najblje da svi pozovemo mektica da uhapsi bakira
"Slovačka je za sada jedina selekcija u grupi koja nije upisala sve pobjede kod kuće." LOL, a mi smo, kao, upisali sve pobjede kod kuće.
hajmo momci, samo opusteno, pa sta god bude dobro je.
Nista od ovih kosarkasa