Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momcovi dajte sve od sebe kao u prve dvije tekme pa gdje puklo nek puklo a najbolje bi bilo da pukne po finskom kosu hejbet trica!
Sretno Bosno i Hercegovino...!!! Za pobjedu...!!!
samo 28. I ovi Finci se sazalili na kraju na male zelene lojave
92:64 toliko nije ni Portugal protiv Spanije primio LOL :D hahahahah svaka cast Sabite
ovo je do terena, klizav kazu kvasili ga pa nemogu fino igrat :D INCKO PLEASEE PONISTI OVU SRAMOTU!
Evo, sad ce Djeko sa klupe
Bravo Nemanja! Bravo Sasa! odlicno ste igrali! Sve kao sto smo se i dogovorili.
Ubili nas Finci, bruka i sramota, takva letargija i neborbenost nije vidjena odavno. Uvijek nas euforija kosta, mucno mi je ovo i gledati bruka i sramota.
NIJE POSTENO ! IGRACIMA bIH JE ISLO SUNCE U OCI. FINCI SU BILI U POVOLJNIJEM POLOZAJU INCKO, PONISTAVAJ OVO!
\"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica
DA SU BOGDOR BA.LI.JE. POSLE OVOG OTJERATI SVE CETALJSKE IZDAJICE IZ REPKE. MAMU IM CETALJSKU OD IKONICA PA NADALJE. PRAVITI REPKU U KOJOJ CE IGRATI SAMO BOSNJACI...
Na pomolu je najveca sramota evropskog prvenstva ! Ajmo lojanderi, nemojte da iznevjerite navijace iz Republike Srpske! Idemo na 40 razlike ! Lojava kanta za busenje! Sabiteee, sta nam ovo rade,, buahahhaahaa!? Incko help! Incko hilfe,hilfe !
Incko ponisti ovu utakmicu, vidi sta nam rade g.Inckooo!??
Sabite sta nam ovo rade ? heljp bosnia , heljp nato ihihihihihii
Evo, Kenan baca kamena s ramena
IDEMO FINSKA NA 40 RAZLIKE ! DERITE LOJAVE BUDALE !
NEMA VISE BA.L..IJA U SRPSKOJ DRZAVI REPUBLICI SRPSKOJ! B.A.LI.JE STA JE OVO? STA VAM OVO FINCI RADE? HAHAHAHAHAHA