Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem u ove momke
Protiv Litvanije igramo i 1/8 finala i pobjeđujemo 100%
Čuj naslova izgubli...zar nije ispravnije finci su pobijedili.
Bitno je da smo ubjedljivi... Eh sad gore dole nije bitno...
Hebo im Musa sestre
Pa vi pišete o maloljetnoj djeci na ovaj način...?!
"U jednom trenutku je bilo i 20 poena razlike (74:54) za Fince, a susret je završen s "podnošljivh" 86:68." Yebemvasnepismene! Sa ČAK 20, na PODNOŠLJIVIH 18 razlike. Pa jel neko tamo čita šta taj nešto (trebao bi biti novinar) napiše???
Zato se vi tako strastveno radujete tudjem porazu. Sportski degenerici
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bice bolje drugi put.
Sto bi se reklo, REDALJKA!
Dajte nam Bosnu da se igramo.Svi reprezentativci Srbije porijeklom iz RS ce imati motiv vise.
wow...bravo majmune,evo banana!
Ovo je improvizacija košarke, bez dogovorenih akcija, igra za ličnu statistiku. Selektore, je li te stid? Cilj je postignut, zar ne?
lijepi nasi invalidi
3 utakmice minus 70 koš razlika hahahaha bošnjo i sport možda jedino košarka bez ruku ili sjedeći nogomet