Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA JE NASRAMOTU DEBILIMA U MINISTARSTVU KULTURE I SPORTA.A BHF POKAZUJE KAKO SE VOLI BOSNA I HERCEGOVINA.
@Baton® Misliš na kurac
Jedan je BHF!
Brittish Heart Foundation. https://www.bhf.org.uk/
oj drzavo....pa imal ovo igdje na svijetu??? Navijaci guraju sportase. Nekad je bilo obrnuto!
Kapa dole za ovaj potez BHFa. P.s. Ovaj novi izgled stranice vam je katastrofa ljudi.
gdje je dino konaković
Jadno da navijaci moraju nagradjivati igrace. Drzava dno dna i raspad sistema neminovan.
KAČAVENDA UMOČIO KURAC U SVINJSKU KRV S VINOM I DODIKU KOJEM JE PREDHODNO ZAVEZAO OČI U ŽVALJE GA SMOČI. KAČAVENDA "OSJETIŠ LI KRV PRADŽEDOVA" DODIK : "ŠTA JE OVO GORGONZOLA?" ONDA UZEŠE PUŠIT KURAC OD OVCE A NAKON TOGA BROJAT NOVCE
Fulio si link...
Aaaa stigo wifi u Jagomir
Ne znam, lijepo je to sve, ali te su pare mogle otici ljudima koji gladuju ili nekom kome je potrebno lijecenje. Mada se je to posao drzave, a drzava nam je u banani. U svakom slucaju respekt, mada bih se vise obradaovao da je otisla gore pomenutim ljudima.
kome je da rikne, riknuce
TAKO TREBA SVAKA CAST DJECU TREBA NAGRADITI
lijep gest,,tim vise sto je na danasnji dan,,,,,respect............ jedan je Kindje,, ne mogu da vjerujrejm da na ovom portalu nije bilo mjesta da se danas pomene Mirza Delibasic,,, na cast redakciji,,za vasu informaciju izmedju ostalih koji su se sjetili ,bio je i najbolji mladi kosarkas Dzenan Musa
Sjetio se Klix i pomenuo Mirzu Delibasica u dva priloga, u znak sjecanja na najveceg sina BH sporta i jednog od velikana jugoslavenske i svjetske kosarke. Jedan je Kindje.
Stariji Mirzu pamte kao kosarkasa, a novije generacije ga pamte po nadrkanom stavu i alkoholu. Ma zdraaooo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Deronja i onaj sa arapskim prezimenom vodje bruke od navijaca. Dovoljno ste nas u fudbalu osramotili sa prljavom politikom i religijskim packama da vas 10000 nece izvuci. Primitivci!
Ratko, podrzavam BHF i cesto idem sa njima na utakmice, ali se u biti slazem s tobom. Ipak lijep gest je pomoci mladim kosarkasima.
Religijske packe? Mislis Izrael? aha to, pa dobro to, jebaji ga.
dajte to djeci kojoj treba za lijecenje ili pomoc neke druge vrste a ne ove sto imaju primanja bilo kakva
Nije mozda nego dajemo sigurno!
onda vam svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)