Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne svidja mi se Nurkićev komentar i inače eksponiranje. Ćuti i radi jer igre će govoriti o tebi. Incidenata će uvjek biti, ali to treba ostaviti u okvire utakmice a bezveze komentarisati posluje.
Sve je to dio spektakla, novinari vole ovakva prepucavanja, a i Juka voli ovu trash priču. Sve u svemu, ništa se nije desilo, a svi se zabavljaju.
tresla se gora, rodio se mish
Ljudi sve je ovo show.Ozvuceni ko voditelj dnevnika.
koliko strucnih komentara a nigdje vas ni na Instagramu a ni na Twitteru da bacite koji komentar podrske nurkicu nepismena seljadijo
vrijedaju oni jedan drugog na svaj=koj utakmici,zasto bi Nurkic bio izuzetak?
Zaby im svima Juka.
Torbicom ga xD
Stvarno nema pojma, dao je samo 24 poena +10 skokova i 4 asistencije za 24 minute. Rijetko koja NBA zvijezda današnjice može to da uradi. Nurk the Bosnian Beast !
Pa all-star Lillard ne moze uvezati vise dobrih utakmica. Da svaku noc ubacuje ovoliko poena bio bi najbolji centar poslije Embiida. Evo statistika Nurkica sa zadnjih 6 meceva: 24, 27, 11, 9, 18, 22 Pts, cisto da ne bude da je ovo sinoc bilo neko iznenadjenje.
Komentar
opisao je tipičnog bošnju
Normalno da pojma nema, bosanski balvan...
@KlixMusliman Institucija smo za vas u svemu, a usput o kakvom genocidu pričaš?
@RazumnaOsoba Genocid je 600.000 ubijenih Srba u Jasenovcu