Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek se pravo dobro uklopio u repku i odlično je vodi, svaka čast Adise i nadam se prolasku ove grupe, imamo mi taj kvalitet!
Kako ste neki dan pljuvali selektora posle Crne gore!
@Crnikahac345 ko god je pljuvo ja ga pljunem brato!! Kakvi su navijaci sto samo pljuju ? Svi smo u istom kurcu i svaka pobjeda je sreca i samo sreca ga nas i taj osjecaj ne zelim dati nikome!! Zakljucak: i tebe i ove ostale sto pljuju trebera pljunem u nozdrvu pljunut!
Jučer sam bio na dženazi njegovoj majci, bio je Adis dobro shrvan, valja to osaburiti ko pravi vjernik... A ovako danas odigrati... Svaka čast Adise, uz tebe smo ❤️
Bravo momci samo jako i protiv njemacke
Kraljuuuuu
To Beciree, samo nemoj otvorenih pisama, a nije to taj Becir. Svaka cast na pobjedi :)
madjari prave 8-0 on ne trazi time out.. protiv francuza je bilo 20 poena.. protiv crnogoraca 11.. covjek haman ne zna kad treba uzet time out.
Bio sam skeptican zbog njega. Ali izgleda dobro je to uklopio.
Mangupski selektore!! Želimo ti svako dobro.
Čestitke igračima i ovom Gospodinu
Prizemno, strpljivo i pametno. Dobra odbrana je kljuc.
Lično nisam imao velika očekivanja od njega, a ni loša isto jer je uletio kao džoker bukvalno. Ipak velik si Adise, ne bi svako mogao nakon smrti majke ovako se dati!
Cestitam vam...
Ponos, pobjeda protiv Francuske, nekidan mu majka umrla. Danas uništio Mađarsku. Čovjek je legenda! 💪❤️