Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra uvertira za EP. Hajde sad da vidimo od cega ste...
Patriotizam se izražava plaćanjem poreza, ne bacanjem smeća po rijekama i jezerima, ne vrijeđanje drugog i drugačijeg, ekonomskim napretkom, pomaganjem zajednici, a ne mahanjem zastavom i rasističkim komentarima.
A zamisli nas tek sa Vedranom Bosnicem kao selektorom, to bi bila prava ekipa... ovako, ovo je samo bljesak bio, zato cete sada izgubiti svaku narednu, tako to ide kod nas! VEDRAN BOSNIC!!!
Francuzi prave seriju od 20 poena, a ovaj panj gleda i ne uzima time out. I sad on opasni smo, nesto. Veze ti nemas selektore.
A jeste opasni do iguce utakmice i onda poraz opet.
''...selektor Adis Bećigrać nije krio radost nakon senzacije.''
Sjetite se i Bosnica, koji je utro put svemu ovome!
svaka cast i Nurkiću i Musi i Robersonu ali Kamenjaš je odigrao tehnički predobru utakmicu. Svaka čast momci
Fenomenalna treća četvrtina pokazala je da si trener. Svaka čast
Samo jako momci, sretno dalje !
Da je Djedovic ne bi se bojali nikog.
Tako je !!!!
Tako je !!!!
Ok sve super ali sad fino ostati čvrsto na zemlji. Nemoj da se počnete zanositi da smo košarkaška velesila jer doće opet neka repka poput Crne Gore pa nas spustiti na zemlju. Zato proslavit večeras i sutra zaboraviti ovo , spremiti se za EP i Mađarsku kao da igramo protiv Amerike.
Ovi isti ko i fudbaleri, uvijek protiv Francuza izgledamo dobro, ali protiv jednog Cipra ili Finske sljedi prosipanje bodova…
Mescini I ti si malo zivno na klupi. Bravo za citav Tim.