Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebalo vam vise historijsko mater....Nama je sve historijski uspjehnebitno dal se ticalo drugih ili nas kojima je uspjeh i ucestvovati negdje...
Sta kaze Nurkic, glavni problem su uslovi 🤣🤣🤣🤣....moje balarine, ostanite u Americi i ne vracajte se, pustite djecu koja zele da igraju beka igraju pa makar bili zadnji uvijek sano da vidim smda se gine na terenu...lako je palamidati po fb mrezama!
Eto u Južnom Sudanu i Angoli imaju savršene uslove, svi spavaju po jedan u sobi, nemaju problem s opremom i sve im ide kao po loju 😂 igrači Mančestera na priprema spavaju po trojica u sobi i ljudi opušteni ne prave bauk oko toga
Imamo i mi bajku, za 28 godina nezavisnosti nemamo nijednu olimpijsku medalju, zvuči nevjerovatno, zar ne? A u timskim sportovima ne možemo iz pretkvalifikacija proći u kvalifikacije.
razgebase oni i kinu