Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vec ganja prsten sto nije otisao u 76erse
preplaćen. doslovno svoju budućnost za njeg istresli
vrlo losi uslovi za Lejkerse pod kojima su ga dobili, ali eto misle da ce sa njim sledece godine biti glavni kandidati za titulu ali tri prva pika u sledece tri godine ne znam ali to je previse i jos tri igraca
@potocari ma Lakersi su zvanicno novi Brooklyn Nets oporavljat ce se od ovoga 100 godina a ova ekipa nece prsten osvojit garantujem.
@potocari imaju oni jos puno cap space-a za klupu. Ideja i jeste osvojiti sad dok je Golden State na koljenima sa povredama.