Prijateljska utakmica na Tajvanu
0
Anonimac uzeo Jamesu loptu pa zakucao pored njega
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima i taj anonimac ime :S
jos im lola tricu ubaci i to bez kostiju
Pa ii corav bi vidio da je James pustio loptu da bi je ovaj mogao uzeti i na kraju pustio ga da prodje pored njega, a glupih ljudi majko. I sta koji k.. odma spominjete Kobea kad je vec davno objasnjeno da je bolji od Jamesa koji je i sam to priznao ccc de.bili nepotrebna vijest
Onda je skocila zaposlenost u nike tvornicama :D
0:25 pa on ne zna ni loptu voditi
ne vidim....
i onda je skocila prodaja Nike tika u Tajvanu :)
Jos mu je bolja ova akcija poslije zakucavanja, sta mu bi? Mozda je pio noc ranije... Neko vođenje loptne, pa atraktivan potez ramenom, baletanska pirueta i pogresno dodavanje, cc.
ovo je lebron al u qrcu
P.S. HA YA !!!
DivaD ti si gigant, vidis da se fraer bacio iz nadskoka i zakucao, puko mu glas na po table...
Ma \'ta ce James ja mu kroz noge probacivo
ma namjesteno sve, glupost..
U ove dvije akcije james katastrofa protiv ove djece,nema on pojma.
hehe malog nije los - c i j e n a t o r . b a
kako izgleda pored ovih azijaca frajer je armirani beton
@ divaD glup si ko noc ako je ovo dvokorak onda stvarno nikad nisi gledao kosarku a komo li se njome bavio! :) p.s. momak zakucao iz naskoka a ne iz dvokoraka kao sto ti tvrdis :)