|

Andrija Stipanović više neće nastupati za reprezentaciju BiH

Andrija Stipanović više neće nastupati za reprezentaciju BiH
45
Piše: N. K.
3.10.2018. u 10:32
29
komentara
45

dijeljenja
Andrija Stipanović više neće nastupati za reprezentaciju BiH Andrija Stipanović (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Cedevitin košarkaš Andrija Stipanović odlučio je da više ne nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nakon pet godina igranja za našu najbolju selekciju.
Stipanović se želi posveti klupskim obavezama i ustupiti svoje mjesto mlađim igračima, a svoju odluku potvrdio je na Instagramu.

U emotivnoj poruci se zahvalio svima s kojima je sarađivao u proteklom periodu.

"Svemu lijepom dođe kraj. Nakon divnih godina provedenih s reprezentacijom vrijeme je za rastanak. Od sada uz reprezentaciju kao vjerni navijač. Hvala svima na podršci. Bilo je uspona i padova, ali sigurno smo svaku utakmicu dali od sebe 500 posto i na to sam najviše ponosan. Želio bih se zahvaliti svim svojim saigračima, bilo je prekrasno dijelit svlačionicu s vama i znam da do kraja života imam prave istinske prijatelje. Posebno hvala Harunu Mahmutoviću koji je napravio sve da zaigram za reprezentaciju. Također bih posebno zahvalio Jasminu Hukiću koji me jedva poznavao, a pomogao mi je kao niko u karijeri. Aci Petroviću koji me je uvjerio da sam bolji igrač nego što sam mislio da jesam. Dušku Ivanoviću s kojim su me dva ljeta u reprezentaciji napravila boljim igračem. Zahvalio bih se Elviru, Siketu i Medinu koji su uvijek bili za nas kad je god trebalo. Nemam riječi koje bi opisale lijepo vrijeme provedeno sa svima vama svih ovih godina. Hvala svima iz Košarkaškog saveza na svemu. I na kraju najveće hvala navijačima koji su nas bodrili sve ovo vrijeme i bili uz nas. Voli vas Stipa", napisao je Stipanović.

View this post on Instagram

Svemu lijepom dode kraj.. Nakon divnih godina provedeni sa reprezentacijom, vrijeme je za rastanak.. Od sada uz reprezentaciju kao vjerni navijac.. Hvala svima na podrsci.. Bilo je uspona i padova ali sigurno smo svaku utakmicu dali od sebe 500% i na to sam najvise ponosan.. Zelio bi se zahvaliti svim svojim suigracima, bilo je prekrasno djelit svlacionicu s vama i znam da do kraja zivota imam prave istinske prijatelje.. Posebno hvala @harunmahmutovic koji je napravio sve da zaigram za reprezentaciju..😍😍 Takodjer bi posebno zahvalio @huxon koji me jedva poznavao a pomogao mi je kao nitko u karijeri..😍😍 Aci Petrovicu koji me je uvjerio da sam bolji igrac nego sta sam mislio da jesam..😍😍 Dusku Ivanovicu s kojim 2 ljeta u reprezentaciji su me napravila boljim igracom..😍😍 Zahvalio bih se Elviru, Siketu i Medinu koji su uvijek bili za nas kad je god trebalo.Nemam rijeci koje bi opisale lijepo vrijeme provedeno sa svima vama svih ovih godina..Hvala svima iz KOSARKASKOG SAVEZA na svemu... I na kraju najvece hvala navijacima koji su nas bodrili sve ovo vrijeme i bili uz nas. VOLI VAS STIPE

A post shared by Andrija Stipanović (@androstipan) on

Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...