Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako u ugovoru ne stoji da se mora vakcinisati onda mu ne smiju nista odbiti
Biće uskoro selam brate Andrew :)
Mogu ja za njega pa da podijelimo popa pola :)
budimo realni. čovjek je vrhunski sportista. i da pokupi virus neće ni osjetiti. dosta je vašeg medijskog tlačenja
Kao Odžo što je igrao u KK Crvena Zvezda? Gromada od čovjeka. Sada više ništa ne osjeća. Problem je što nije rijetko da se pojavi miokarditisa, čak ako su i ostali simptomi blaži. Što za obično (ne)aktivnog čovjeka može i bez problema proći. A kod sportiste, zbog povećane fizičke aktivnosti može da dovede do ozbiljnih problema. Ili smrti kao kod Odže.
Andrew imas moju podrsku sta ce tebi vakcina mlad zdrav sportista
Mora da vuce korijene sa Balkana, tamo pokazuje komentare sa fejzbuk grupa kako se od vakcinacije kasika lijepi za rame 💀💀💀 AAA VIDITE OVO ALLAMI BIL GEJC NAS TREKA AAAA 💀💀💀💀
E moronu jedan, kad tebi poucaju na vrata bit ce vec kasno a dotad uzivaj u svojoj gluposti