Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po cijeloj je srbiji izgradjeno na hiljadama skolskih terena i dvorana gdje omladina trenira , a nasoj omladini je uzor njihov otpad i nasi nargilisti , pa na kraju kazemo kako srbija igra kosarke a nasi nema ni na jednom ep kamoli na sp.
Ova Larkin je fantastičan
A Musa rece Fenerbahce sigurno osvaja.. Kakav kosarkas takav i prognozer
Cijelu sezonu ovaj Micic igra nevjerovatno.Ja ga odigram jednom preko i bas tad zakaze.Srbi imaju reprezentaciju da tuku Amere na SP....ako se odazovu svi.
Ima Srbija zaista jak tim ali da tuku amere? Ne budi smjesan, cim se malo uozbilje ode to za 3min na 20 razlike.
@fbUser1557852113 Srbija ima reprezentaciju da dobije Amere ako za Srbiju budu igrali svi pozvani a za Amere ne budu igrali: Harden, Lebron, Curry, Thompson, Green, Westbrook, Bugi, Obrva..i jos jedno desetak top igraca
Ko je ovo mogo ocekivat. Isto u LP kad ajax izbaci juventusa il reala
@onzele Da pratis basket ovo bi bio sasvim normalan rezultat. Efes je i turskoj ligi ispred Fenera, EL odlicno igraju plus Fener bez dva vrlo vazna igraca.
Obradović će ih pobiti po rezultatu ih ubili steta za Fener