Komentari (469)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budale obicne............srbija je osvojila srebro.....respekt za tako malu zemlju............u odnosu na amere........
djes ti ......................brcanko....
@Navijac_BiH ev me............ev...........djes ti ??
PRIKAŽI ODGOVORE (49)
Košarkaši Srbije postigli su veliki uspjeh osvajnjem srebrene medalje, kao najbolja plasirana Europska reprezentacija. Košarkaši SAD su priča za sebe, realno ovaj prilog nije daleko od istine, jer ta reprezentacija je i više nego superiorna u svim utakmicama na kojima je igrala na ovoj Olimpijadi, ono što je pokazao Kevin Durant, te njihova superiornost u skoku i tranziciji je jednostavno i više od dominacije. Trenutno su košarkaši SAD bez ikakve konkurencije u ovoj igri budimo realni.
Uzimajuci u obzir broj stanovnika, trebali su porediti recimo Kentaky i Srbiju.Ne vjerujem da bi onda bilo ista smijesno...
Vecina komentara je korektna ?!!! Svasta.
Veliki Conan O'Brien :)
Cija je veca sramota, ovoga sto je emitovao neki blesavi snimak sa gorilama, komsija koji su izabrali ekipu da moze da igra sa njima, ili nasa koji nismo dosli ni dokle. Amerikanci ismijavali Srbiju, to je cinizam, ko god da ga je pravio.
Ovo nije americka reprezentacija, niti "Amerikanci" generalno, nego humoristicko/satiricni show "Konan." Nesto kao Ivan Ivanovic na sprskoj televiziji. Tu se ismijava sve i svasta, pa tako dosao red i na srpsku kosarkasku reprezentaciju. Nista neobicno, ni strasno, ni vijest.
Ovo je stvarno bezobrazno. Malo poštivanja protivnika nije na odmet.
Nismo ni mi poštovali Australiju u polufinalu. Meni nije bilo fino vidjeti kako naši 5 minuta prije kraja izlaze i redom se ljube i grle i čestitaju, a još 5 minuta do kraja, dok Australci kipe i pokunjeno gledaju u pod.
Srbija u finalu, a nasi kosarkasi na Hvaru, Zrcu ili mozda Dubrovniku uzivaju na moru. Pozdrav reprezentaciji iz Regiona.
I ja se sprdam sa njihovim septembrom 2001,,,dok im nije bilo nba kosarkasa na OI nije se ni znalo za njih,,,
Sto su jadni ovi ameri, da im nije ovih nadopingovanih nba crnaca ne bi se znalo za njih u kosarci, mjesaju politiku svugdje pa i sport..,,
SVAKA CAST ZA OVO USA USA BRAVO
Gdje je Amerika u ostalim timskim sportovima ?
Cuj gdje je. Jesi ti jeo bunike?
@dobroje Pa sta bronza ne vrijedi nista, samo zlato? Onda vi Srbi niste osvojili nista. U odbojci zenskoj bi vas izlopali ko volove da im se najbolji igrac (Akinradewo) nije povrijedila u sred utakmice. I opet uzele bronzu. Muski odbojkasi su isto uzeli bronzu, zenske vaterpolistice zlato. U zenskom fudbalu su najbolje, svjestki sampioni, mada izgubile neocekivano od Svedske u Riju. Dakle mozda nisu dominantni kao u kosarci, ali daleko od toga da ih "nema." Ne znas TI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi odlicni bili na OI , nema im se sta reci.
Da postoji ekipa sastavljena od igrača sa područja bivše Juge siguran sam da bi mogla mnogo bolje parirati Dream Team-u.
Sanjaj malo.
Ispravite grešku u naslovu i u textu , krajnji rezultat je 96:66 a ne 99:66 !
Da, to je jako bitno. 96:66 je puno bolje.
Oni ismijavali nekoga?Ma daaaaaaaaaj,nije to ta nacija,to su veliki pacifisti i ljubitelji svih ljudskih vrijednosti.Uzgred,sve cestitke Srbijanskim sportistima za nastup na igrama,isto tako i Hrvatskim,a ovi nasi-vise srece za jedno 30-40 godina.
Nasi su pobijeni od ovih gore navedenih