Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo Euroligu igrati 2-3 godine, pa onda otići ko Hadžija.
Otiči ko karina pa bolje mu je igrati u NBA G ligi nego u Euroligi a što više vremena provede u Euroligi to su mu manje šanse za NBA
Treba on fino dvije godine u Španiju ili Tursku, u neku ekipu koja igra Euroligu, najbolje bi bilo u Fener kod Obradovića, pa da se prekali dobro. Mislim da još nije spreman za NBA, mogao bi on otići i dobiti koju minutu, ali ruku na srce, nije to to. Utakmica protiv Francuske pokazala je neke slabosti, ljudi ga stisli, nije mogao ništa. Bojim se da bi tako bilo i u NBA kad bi slijedeće godine otišao. Bilo kako bilo, lijepo je pročitati da će naše dijete u NBA.
Eh eto Kristaps na klupu, Musa u igru 40min nema druge, inace propada New York ...
musa ko pink panter
Musa je sigurno NBA potencijal..ali treba bar jos jednu godinu u europi odigrati po mogucnosti u euroligaskom timu..
pisete gluposti pogledajte na stranici NBAdraft Musa je 24. Pick Brooklyn Netsa za 2018 *Brooklyn Dzanan Musa 6-9 195 SF Bosnia & Herz..
BOSNJACI dominiraju!
u kmecanju
nisi ti jos spreman za NBA ligu..
rano mu je. mda mislim ako dodje do ovog da ce biti iznajmljen nekom evropskom klubu.
njujrok ce se strahovito pojacati....:)))
@Drinssssky Izvini Cury nisam te prepoznao