Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali (ako ste gledali). U ovoj koju sam ja gledao, Vrabac je imao 4 izgubljene lopte, napravio 4 faula, a ovo o čemu pričate je vjerovatno to slobodno bacanje (jedno od dva) koje je zabio u zadnjoj minuti, s tim da je sudbinu MZT-a zapečatio Cvetković u posljednjem napadu Partizana. Sve u svemu osrednja partija Vrabca, za razliku od prošle tekme kada je bio vrlo, vrlo dobar.
I još jedna star, Zimić je protiv Krke imao double-double učinak, sa 11 poena (5/6 za 2) i 12 skokova, 2 osvojene lopte i 2 asistencije, uz index korisnosti 25. Vrabac who?!
poceli ste isto hrvatski portali da kenjate ubaci 2 poena i junak neki bla bla bla vidjeli smo sve na Euro basketu
Ja mislio ubacio jedno 30 koseva kako bombastican naslov. Ljudi moji 5 poena, ima li iko mozga da ovakve vijesti ne objavljuje.
Bravo Vrabke !
aaaaaaaaaaaaa
https://www.facebook.com/SpottedStudentski-dom-Bjelave-375089342661432/timeline/
Naporni treninzi za SFF u Que passi, koji su ukljucivali 5 serija po 3 koktela long island, mai-tai i blue lagoon donijele su Vrabcu jaku formu i volju. Pipa hvala na koktelima
Posebno se zahvaljuje Pipi i Que passi na koktelima tacnije na suplementaciji