Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varda izgleda kao masovni ubica :)
Tek sada sam uočio koliko je Sabit Hadžić loš trener...Bajramovića što prije izbaciti iz reprezentacije,već 6-7 godina se odaziva pozivu selektora samo da se što bolje proda,ni trunke želje i borbenosti u njemu nema...I mladi Đedović me negativno iznenadio,kao da je na izlet krenuo,u njegovim godinama trebao bi gristi parket..Mirzi,Ratku,i Henryu svaka čast na borbenosti i zalaganju,trebaju biti uzor drugima!!!A to što već drugu prijateljsku utakmicu Kapelan i Hodžić ne dobiju priliku bar minutu,da nije smiješno bilo bi žalosno...Suma sumarum ekipa nije loša nimalo,čak i dobra,ali trener koji zna samo dvije akcije -KATASTROFA!
su dobri ovi srbi. jel ovo nas na Hendikep +20 pobjedili :D pa nama da das 50 koseva prednosti mi bi ih odmah zijanili... logika
Jugoslavijo,najmilija
HRVATSKA DOMINIRA!
Nije sramota izgubiti od srbije,ali je sramota da trener na tzv.prijateljskim mecevima neda priliku novim momcima,mislim na Diega Kapelana i Hodžića, opet ista priča ... žalosno
A glavni su bili novinari pred meč: \"Lagano smo prošli makedonce, a Srbija se namučila s njima. Mogli bi i do pobjede nad Srbijom.\" Pa možemo svakog dobit al vazda ćemo biti iza Srbije što se košarke tiče al REALNO.
I komsijama je ovo tek druga utakmica, al komsije imaju igrace i Ivkovića za selektora, a mi imamo Sabita Hadžića i skupinu diletanata.
Pa dobro,cinjenica je da je Srbija jaca.imamo mi dobre igrace pojedinacno,ali nam je slaba ekipa.Valjda bi bolji trener i psiholog u ekipi malo ucinili ovo boljim.Treba uzeti u obzir snagu komšija,koji su uz to još odigrali poneku tekmu a da je nama ovo bila tek druga pripremna utakmica. A volio bih znati što naši uvijek srljaju, čim protivnik ode na +8 ovi odmah šutaju trojke da stignu,pa taman da je tek počela utakmica.Promaše jednu,kontra i koš,promaše drugu- kontra i koš i odosmo u polni organ...tako je uvijek.Sve u svemu,...volim te Bosno
Realno stanje Srbija dominira u svim sportovima na Balkanu a i sire!Vama bosnjama ostaje da jos uvezbavate udaranje m.r.t.v.e. ovce sa konja ne znam kako se zove ta igra ali vole je vasa braca iranci!
ne kontate ljudi! ovo smo mi krili našu igru i to smo je pravo sakrili da ni Sabit ne zna kako izgleda.
Falio nam je Dino Konakovic na \"cetvorki\".
Šta očekujete narode Djedović , Bavčić itd su smotani ,spori tipovi koji su promašili profesiju , a mi smo promašili nadu da će se nešto možda desiti .
nije m i krivo sto su izgubili od Srbije koja je3put bolja al onakom igrom cemo izgubit i od Danske...odbrane nigdje ni vizije u napadu NENO VRATI SE
ma onom bajramovicu nogu u guzicu dati i nish drugo..dosta mu je bilo reprezentacije..kaplan i hadzic gdje su oni,pa ljudi zvijezde u NCAA,giganti,a ovaj ludak ni minute da im da..hajvan cojk :S..
Nije Srbija toliko jaka koliko smo mi slabi. Nije mi jasno kako srpska, hrvatska cak i slovenacka omladina toliko ljubavi i snage ulozi za svoju zemlju a ovi nasi nista ko da i nemaju drzavu.
Razvalismo ove nase Srbe sto igraju za 24 posto, zalatuli ovi sa 24 posto na ovaj turnir.