Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god bosanci su u prednosti nad svima. U svakoj susjednoj zemlji (reprezentaciji) igra pola bosanaca, tako da bez nas ništa nemože. MI smo uvijek na dobitku. To je zato što smo talentovan i sposoban narod pa se susjedi otimaju za naše talente i ona ih prikazuju kao svoje sportiste.
Realno, mi smo bolji nego prije, ali ipak Srbija, Hrvatska, Slovenija ispred nas. Sa Makedonijom i Crnom Gorom se da igrati.
Molim vas ne pisite gluposti ako su ljudi bili regularni na parketu budite i vi, turnir je jak i dobar, Srbija je dobra reprezentacija a najjaci su zbog kolektivno dobre igre, BIH se mora jos uigrati i to su cinjenice.
najvise mi je krivo to sto ih prvo nahvalite protiv makedonije (koju mogu dobiti i juniori nase reprezentacije) a onda dodju protiv srbije izgube 20 razlike a bilo je i 30 ko je pratio utakmicu, i sada se vi usutite. Nama treba puno vise para, boljeg kosarkaskog saveza i igraca koji igraju srcem da bi mi uspjeli ;)
A ŠTA TI PUSHISH?
hrvati i srbi su uvijek bili tu negdje po jačini. Sad je Srbija jača,ali mogu se pobijediti. Pa na prošlom SP su Hrvati izgubili samo poen razlike.
Po.Pushi ga zicer moro sam:D
De ba uozbiljite se malo. Srbija je daleko iznad ostalih YU reprezentacija i glavni favorit za osvajanje Evropskog.
cinjenicno stanje rusi vase tvrdnje o BOSNACIMA ...KAKO SRBIJA TAKO NI HRVATSKA A NITI SLOVENIJA NE MOZETE BEZ BOSANACA ..BOSANCI SU VAM U POLITICI SPORTU I NARAVNO POMAZU NEKIMA I NATALITET ODRZAVATI..KAKO VIDITE VI NAMA NE TREBATE I JOS DA NAS NE SPUTAVATE MA MI BI ZA VAS BILI 100 GODINA ISPRED...
Ne znam o čemu lupetate, nemam ništa sa Srbima, niko u rodu mi nije Srbin. No, ne iznenađujete me, naučili ste lagati sami sebe. nastavite na čelu sa Zlajogluom i ostalom fašističko-crnokošuljaško-reketaškom bagrom, samo naprijed!
Poštujem S.Hadžića kao čovjeka i trenera, ali on nije, kao ni oni prije njega, u stanju da vodi reprezentaciju. Ne zato što ne zna, već zato što ima zastarjela shvatanja košarke. Nažalost, mi nemamo trenera za kategorije preko 17godina. Naš igrač može napredovati samo ako ima sreće i ode vani na pravu nauku. Tako nam je u bilo čemu. Želim našim momcima mnogo sreće na Prvenstvu, ali dok mi sebe ne nađemo nemamo šta po svijetu tražiti. Sramota je da realnim nazivamo poraz od 20 koševa razlike i to protiv reprezentacije sa kojom smo do jučer imali zajedničku školu košarke. Nismo se dalje makli od Firića, Markovića, Alihodžića... Ovako se košarka više ne može igrati. Hajmo malo naprijed gledati
Ha,ha,ha ...čuj Zlatkoglu... hahahhaha... Pa više su to Dodikoglu, Tadićoglu, Jeremićoglu.... Kod vas je dokazano najviše genetskih sličnosti sa turcima (američko istraživanje), i ne čudi, pa 500 godina su vas pravili. Ali imam utisak da im nije uspjelo, napravili su retarde.
Kako su činjenice kad pola igrača nije sa takozvanih 24%?
To su činjenice, a ti možeš vrijeđati do mile volje, uopće mi ne smeta, jer uvijek gledam od koga uvrede dolaze. Bošnjački fašizam na čelu sa Zlajogluom definitivno je ograničio sve na 24 posto, što će biti teško ispraviti i za narednih 50 godina. Kako sa sportom, tako i sa ostalim stvarima.
pomagati u odbrani, zagraditi skok, praviti faule tj cvrsto igrati... to nasi momci haman jos nisu naucili. makedoniju smo dobili jer nas je sut sluzio. imamo samo 3 kretnje, realno, 3-4 dobra plejmejkera a opet se svaki napad individualno zavrsava i niko ne ide na skok u napadu osim bavcica. sa takvom igrom mozemo se nositi samo s kvalifikantom koji dodje u nasu grupu!
NE; NE.... ovo je realan poredak: - Hrvatska, - Srbija, - Slovenija, - Bosna i Hercegovina, - Crna Gora, - Makedonija, - Kosovo.