Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je iko vjerovao da ce Aco uzeti nasu reprezentaciju. To se ovi iz saveza svaki put gadjaju velikim imenima, pa nista od toga ne bude. Na kraju, kao i uvijek, najmanje poznato ime sa spiska bude selektor. www.worldofbasketball.org
e stvarno zalim tebe iz Sirokog kad si tako malouman, ocito da si jako ogranicena osoba, ali takvi najbolje prolaze u ovoj drzavi, jer je oni kreiraju. druga stvar, ne razumijem takav komentar kad se radi o sportu, sto znaci da ti ocito sa te strane sport nije interesantan, vec ti sluzi kao venitl da ispuses svoje ogranicene stavove, jer ti nije podaren mozak malo veceg kapaciteta. Nema potrebe da odgovaras, na ovo, vec ti i dalje siri mrznju koju nosis u sebi i zivi svoj jadni zivot u Sirokom i tako ponekad otidji malo do mora. Samo pusti normalan narod da zivi. Sto se tice Ace, jako mi je zao, strasan je to strucnjak i koji god klub ili reprezentacija da ga dobiju treba da budu sretni, jer on je istinski zaljubljenik u kosarku i pravi je znalac. toliko.
Bravo Aco!!! U Teheranu bi i tako imao samo neugodnosti!
a da malo pojasnite ovu zadnju recenicu? zasto???
aaaaaa, bas me cudi sto nece biti selektor bosnjakistana?! svastaaaa!