Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende. 7 svojih mladih igraca. Dovedu 3 neafirmirana. Jedan iz Slavonskog Broda, jedan iz Zrinjskog, jedan iz tuzlanske Slobode i jedan crnac iz Njemacke i dobivaju Olimpiju u Ljubljani i igraju egal s Partizanom na Pecari..... Sirokiiiii
Za KK Siroki - svaka cast! A za TV BiH i ostale ,nazovi, javne emitere koji mi placama redovno svaki mjesec: SRAM VAS BILO!!! Dok je KK Bosna igrala i bilo je prenosa utakmica, a kada KK Siroki igra ABA ligu (i to igra uspjesno kao sto to Bosna nije nikada) nema prenosa. SRAMOTA!!!
Jednostavno i bez ikakvog premca najbolji sportski kolektiv u drzavi. Sve ostalo su puste zelje i fantazije, SAMO ŠIROKI!
Svaka čast široki, pobjeda u gostima protiv euroligaša. Iznenađuje me njihov rooster, imaju dosta igrača ispod 22 godine pa im uspjeva parirati i pobjeđivati u jakom takmičenju. Što se tiće Olimpije, oni su raspad sistema, Ben Woodside se veceras pojavio minutu prije samog početka utakmice, uopše nije prisustvovao zagrijavanju, i rekao na time out-u da jos većeras napušta olimpiju i odlazi igrati u Gruziju, jer u Olimpiji ne dobiva platu. Izgleda da će i neki drugi igraći otići iz istog razloga, Varda se vukao po terenu, izgleda da mu je dopi***** a i star je za ozbiljnu kosarku, najvece pojacanje Olimpije za ovu sezponu je bio Danny Green, koji se već vratio u NBA iako je obecao da ce ostati u klubu bez obzira na lock out. Igraći protestvuju pa treniraju 1x na dan. Kako god velika pobjeda Širokog.
iskreno, i ja bih volio gledat kosarku , Siroki ali komunisticka otpad nedaju
Kad je KK Bosna igrala ABA ligu redovito se prenosilio, sad kada igra HKK Široki, ništa. E draga gospodo takvih je X primjera, kako vi očekujete da Hrvati poštuju BiH? Kako vi očekujete da vas itko poštuje? I onda se čudite kad Hrvati slave pobijede Hrvatske. Na pravom ste putu da od BiH napravite malu Jugoslaviju kad su ovakve iste stvari Srbi radili na račun Hrvata i ostalih i zna se kako je završilo. Vi u Sarajevu ste obični licemjeri i za sve imate dvostruka mjerila. A kad BiH propadne kao žeton vi ćete biti odgovorni za to, nemoj te posle kriviti Srbe i Hrvate. Čestitke Širokom!!!
sta su Srbi uradeli na utakmici siroki-olimpija da bi smrdeli?? vi stvarno imate velike komplekse, zatucana bagro!
bravo siroki
BTW msulim dismr ba!
Bravo za Siroki... Nazalost Bosnu koja je bila jedini konkurent Sirokom unistise krimosi iz SDA... Jos dugo ce Siroki dominirati, a ovakva KK Bosna i ne zasluzuje da igra jadransku ligu... Samo bi nas brukala... I jos nesto: SRBI S M R D E !!!
Drama. Čestitke, zaslužene.
I oni me skidose za 315 kuna :S
svaka čast širokom,šokirah se kad sam pročit\'o. pozdrav od hrvata iz posavine.živjeli
I Bosna je pobijedila Mladost iz Mrkonjić Grada, ali ovaj portal to baš i ne zanima. Fuj! Pozdrav sa Širokog.
A tvoja stara osvaja prvenstvo u primanju dvaju bosanskih obrezanih u vaginu istevremeno, uz lizanje velikih bosanskih jaja