Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za nase predstavnike u ABA ligi. Svaka cast momci. Ujedno i velika sramota da nijedna nasa TV ne prenosi ovo takmicenje. hoopsuniverse.blogspot.com
Stvarno je ovaj Široki čudo. Prvi u fudbalu, u košarci rasturaju, svaka im čast. Neka se ostali klubovi u BiH ugledaju na Širokobriježane jer vidim da im većinom njihova djeca ove godine igraju košarku. Bez rada se ništa ne može postići a oni su u Širokom napravili sve uslove i za fudbal i košarku.
SIROKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ,a sta da kazem osim da bi dobro bilo da SIROKI posluzi kao primjer ostalima u bih ,jer vrime je da se malkice smire strasti i da se svi kao veliki SIROKI bace na sport i na uspjehe domacih igraca ,prvenstveno da se sto vise radi na podmaladku ekipa,pa abd da se i koja parica zaradi od prodaje .....Haj ljudi malo normale u pm
Pozdrav svim normalnim ljubiteljima sporta, ma gdje bili, a ove budaletine neka se liječe.
Bravo Majstori samo derite !!
sve naj.gore za usta.se iz listice...samo nazad...
Sretno KK Kanta za nabijanje (nekadašnji KK Bosna) u derbiju protiv KK Tali-ban iz Gornje Maoče. Možda i z donje, nisam siguran, ili iz Gluhe Bukovice. I pozdrav basketb.a.l.i.j.a.m.a sa Širokog!
pa nema veze što nemaju poraza, možda su sve tekme odigrali neriješeno, a nemaju nijednu pobjedu.
Ovo je strasno. Široki je ekipa koja je najmladja u ligi, i koja ima daleko najmanji budzet. Ali, vec dugi niz godina demonstrira takav inat i fanaticnu borbenost, srcem igraju za svoj klub i grad i rezultati se jasno vide, dzaba svi novci, ako nisi ekipa, a Široki je definitivno ekipa. Treba istaknuti kako u ovoj momcadi ima cak sest igraca iz Širokog Brijega ili najuze regije, te da su ove dvije pobjede postignute bez najveceg ovogodisnjeg pojacanja Jakova Vladovica. RESPECT! Da ovako rade ostali klubovi u BiH, gdje bi nam bio kraj, ali dzaba, svi bi samo preko noci, a Široki ovo 20 godina gradi i zasluzeno je tu gdje jest, a to je najtrofejniji kolektiv u drzavi.
\" Zauzimaju treću poziciju ispred Maccabija i Olimpije koji su još uvijek bez poraza\" hhaha
PONOS HERCEGOVINE! Vratilo se za nesretni poraz protiv Radnickog, a sada na Pecari - Maccabi.
nabijamo komplekse!!!