Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kome treba klub za koji niko ne navija? Bilo bi smiješno da nije jako, jako žalosno. Neko se dosjeti da bi htio imati svoju igračku i kupi sebi klub. Sve je OK kad to radiš svojim parama, ali kad krčmiš državne, nije svejedno.
Jesi gledao mozda nekad utakmicu Igokee pa da kazes tako nesto? Ttibine su gotovo uvek ispunjenje do kraja.
@Varaga900 Dašta sam nego gledao. Gledam košarku k'o manijak, a Igokeu najviše jer predstavlja BiH. Nisam ja rekao da nisu tribine ispunjene, nego da nema navijača. Ako si gledao juče protiv Zvezde (a ja jesam), mogao si čuti da 90 % prisutnih navija za Zvezdu. Ne vjerujem da su doputovali iz Beograda.
ajde sto je porazena, al je jos veci poraz da u punoj dvorani jedno 10% gledalista navija za domacu igokeu. razumio bih da su laktasi predgradje beograda, ali ovo definitivno prikazuje krizu identiteta srba u bosanskoj krajini kojim je draze bilo sta beogradsko nego svoje. tuzno!
Ne laprdaj, isto je i Kada Sarajevo ili Zeljo gostuje nekom nizerazrednom klubu u rezervatu pa sta onda.
Baš je to dokaz da ne postoji (niti je kada postaojao osim vas koji su promijenili i vjeru i naciju pod prvim naletom okupatora) kriza identita jer Srbi su uvijek navijali za Zvezdu... I to još kaže musliman do 91. a od 91. bošnjak. Ne zasmijavaj me majke ti..