Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kosevo na ljeto, 40 000 gledaoca
@CHWilla994 Zeljo ne moze skupiti 40.000 u toku cijele sezone. Zetra bi bila idealna za ovaj meč.
sunce ti jbem cuj Mirvad Kuric ministar. Jbem ti Alija majku sto ne pusti da nas sve pobiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta je sa vodom u rajvosa hoce li biti vode..
@hrisi-avgi Jeftini populizam i politički poeni.
@hrisi-avgiIsto tako, Felix nastupa za Njemačku. Braća Kličko ( Ukraina) isto žive i rade u Njemačkoj, ali nisu promjenili ni zastavu ni ime pod kojim nastupaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Ministar Mirvad Kurić i ja razgovarali smo rano jutros o ovoj mogućnosti, ali i o još nekim idejama kako da se odužimo našim istinskim herojima", izjavio je Konaković." Istinski heroji su gladni, pomozite njima!
bjez idijote jedan, ti si ono bio u Bosni, gde Bosna sad,,,,,>???
hljeba i igara .Izvimi MAJSTORRCINO BRATE CATICU.
Nije trebao Konaković ništa da kaže. Prerano je, i niko ga ništa nije pitao. Felix predstavlja Njemačku i oni bi se, prije svih, za to pobrinuli. Neka se Konaković bavi svojim poslom kako treba. On npr., stavlja u isti koš javni Univerzitet u Sarajevu i komunalna gubitaška preduzeća. Neka se time pozabavi, a ne ovom jeftinom pričom za osiromašene mase.
Nisam protiv Catica, ne daj Boze. Naprotiv! Ali me samo zanima da li mu u Njemackoj vlada ili bilo koje drzavno tijelo organizira meceve.
E tugo moja,ovaj Konakovic je takva bla licnost ,totalno nebitan lik svojim likom i djelom,da ti nije SDA pa da te guraju propao bi kao i K.K.Bosan kojoj si dohakao svojom strucnom rukom...niko te ni za sta ne pita al da se on malo ocese o slavu...kako to neko moze sta postici svojim radom u zivotu a da on nema sta da nadoda na to...ja kompleksasa majko mila...Lik totalno neposoban ,naravno osim da se slika po novinama i baljezga gluposti.Ti nisi politicar,nemas ti mentalne sposobnosti za to
Mojne samo ti organizovati,matere ti. Covjek imao super karijeru,5 puta prvak svijeta,nije red da mu na kraju zabrljaju ,pogotovo ne takvi. Poslije bi se hvalili kako su mu napravili dostojan oproštaj. Pustite ga da iznajmi dvoranu,i tu ćete uzeti lovu,a on ima organizacioni tim,sponzore i sve ostalo. Podijelice vam i besplatne ulaznice, jer je za razliku od vas pravi čovjek i sportista.
Dobra sansa da se sta zavrne
Vlada.ks ne moze da.osigura normalno snabdjevanje vodom, efikasan gradski saobracaj, uredi parkove i igralista, osigura sigurnost gradjana, itd. A vec bi se furala na las vegas organizaciju boks mecha
za čatića ima, za renoviranje cijevi nema, bravo za vladu KS, samo politički poeni za mase
Konakovicu mi imamo problema preko glave a ti bacas pare na takve gluposti to nam nece nahraniti djecu.
Treba ti dati medalju.....za.............................umnost! hahaha Koja to vlada do sada nije bila dužna da uradi, ja se ne sjećam ili jeu ovoj vukojebini bilo i takvih slučajeva. kako ovaj Konaković umije sebi reklamu da pali, pa on svaki dan po deset bezveznih izjava da za razne medije, otvoriš frižider on iskoči Kad ovako pameettaan da Bog da da nam uzaživi, hahaha
daj ne hebi odma u zoru ....
@witch doctor u zoru najbolje, a ti bi mogao malo kod ljekara, onako čisto preventive radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo nemoj da ta sredstva budu od tužbi koje dugujete radnicima pošto ste navikli samo tako da nešto organizujete
Niko ga ništa nije pitao, a ono se nešto oglašava. Grobari sporta u Sarajevu.