Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komso Tarik, sretno! :))) btw. ovim klizacima roditelji finansiraju vecinu nastupa, putovanja, opremu itd.
na barice pa se sankaj xD
Savez niko nije privatizovao,sve sto rade rade transparentno i \"guraju\" klziace i klizacije koji to zaslujzuju i koji su najbolji na prostorima BiH sto je potpuno logicno.
istina boli pa samo klikajte na dislike........
momcima sretno na takmicenju a ljudima koji su privatizovali SKSBiH poruka da se ne busaju i ne daju neke izjave jer se dobro zna da su oni privatizovali Savez i guraju samo jednu netalentovanu klizacicu u umjetnickom klizanju a svi ostali klizaci i klizacice u umjetnickom klizanju i short track-u finansiraju sami roditelji