Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota za sport, nije mi zaista jasno, da na svijetu ne postoji bokser, zedan krvi koji bi mogao skinuti ove klickove, ili se takvi bokseri izbjegavaju prilikom izbora izazivaca.. kako god ako planiraju jos ovakvih meceva, neka budu ujutru, da dzaba ne batalim izlazak subotom :)
@Đunta Glypane, kada naučiš čitati onda komentariši, samo sam navodio hipotetički primjer. Jesi stvarno toliko glyup ili se praviš ???
@excalibur Vidiš kako si bezobrazan, manijače jedan. Sad bi i na meni da se iživljavaš! E nećeš! Da znaš! Barabo jedna! Sikter!
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
Sace Badr Hari u bokserski ring ;)
@YOO kakav povetkin Huk ga demoliro samo Huk i Badr Hari
http://www.youtube.com/watch?v=bDaeubjqkt0 Ovaj ih može pobjediti!
Pa, mozda na danasnjem vaktu nema boksera koji mogu parirati braci Klicko, mozda nije poenta da oni izabiru slabije od sebe, vec mozda da nema potencijalni klijenata koji bi eventualno mogli pobijediti bracu Klicko, mozda je box sport koji izumire, ljudi se slabije bave i tako to..
@excalibur Kakva si ti pi č ka, mlatiš djecu po mahali. Siso nađi nekog sebi ravnog. Ccccc....
mike tyson izmislio boks zo ovu dvojicu ublehasa.
Eto sam je objasnio neke stvari, a to je da mu je bitan broj nokauta, a ne kvalitet protivnika. To je kao da ja biram djecu po mahali i redom ih mlatim i hvalim se kako sam najjači, a ovamo ne smijem pogledat u oči nekome ravnom meni. Žalosno na šta je boks spao, da zbog marketinga i nečijeg kukavičluka više nema pravih borbi.
Lenokse Luisu vrati se, molim te!
vid smokija vatinale ja sam prije 10 dana rekla da su klicko ku.rc.ic. od ov.ce a vi me napadali paglu ste pored toga sto imate omaleni medj nonama
pa stvarno nemam rijeci za ovu bracu klicko,pa nadjite borca ravnog sebi a ne neke budaletine koje su dosle uzeti neki dinar..pa ja sam onako moga da boksam sinoc sa klickom..lik je vise grlio vladimira nego sto je boksa cccc..i ono boks fuj fuj fuj,jos lafo na kraju ga klicko bodri nesto kao bio si dobar cccc..sramota necu vise gledati njihove meceve postalo je monotono..pozz
moj dedo je pred smrt, a trebaju mu pare pa ako klicko nema protivnika, nek se javi.
onaj sinoc nije uputio udarac bolje da su mu stavili vrecu za udaranje makar bi izdrzala 12 rundi bilo bi zanimljivije