Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chisora pljuje, samara jos samo kad jave da je u ringu izbunarijo sudiju i glavnog delegata, potvrdi ce se da je momak na Bistriku odrasto ))
Svaka cast za show , ovo treba teskaskoj monotiji danas. A da je chissora 5,6 cm veci, pojo bi ih sve u jednom zalogaju. Podsjeca me na rahmetli frejzera po bokserskom stilu. Od ovog momka ce biti nesto ako ne krene ko iron mike. A onom haye-u ce koku razvalit ako bude treba smjela sa derekom u ring.
definitivno malo oduska u svijetu boxa, ako nista mora se priznat covjeku da je napravio shou i vratio nas malo na stare staze boxa nezz mozete osudjivat njegove postupke al svi ste svjesni da je od povlacenja lennox luisa i dominacije brace klicko box postao da prostite na izrazu jedno veliko biiip zar nije bilo ljepse gledat sinoc oni 12 rundi dje covjek, iako nije nista extra pokazao u ringu sto se tice kvalitete, nasrce i srcano se bori il posljednji 10 borbi brace klicko dje jedan od nji stoji na sred ringa i uspava svu publiku dok mu protivnik stoji na dva metra od njega sav u gardu i gleda da prodje s sto manje batina :)))
Ali i Tayson i Lenox i Hoyefield...su bili boxeri koje smo gledali sa uzivanjem, jos se sjecam vremena kad se navije sahat u 3-4 sata ujutro da bi se gledao prenos njihovih borbi,a ova braca klicko i tamo neki rusi,pa jos ovi primitivci (haye i chisiora), i kad se tome doda jos onaj Njemacki show-cirkus, pa unistise box do temelja
www.smjesne-slike.blogspot.com
e pa druze...Tyson i Muhamed Ali su u sebi imali neku magnetičnu karizmu i bili simpatični široj masi ljudi po svijetu... iskreno volio sam Tysona i da je uradio šta god meni bi bio kul... ali ovaj moron Chisora toga nema...tip je antipatičan i nesimpatičan i zato ga nemojte molim vas mjeriti sa Tysonom i Alijem... karizmu dobijes po rodjenju a nemozes je dobiti ovakvim ponasanjem.
a sta je Tyson radio protiv svojih konkurenata ili Ali.. To je tada bilo OK, a ovo sto radi Chisora nije, jel..Dvostruki arsini..I treba se neko pojaviti ko ce opaliti pljusku braci pa makar i pred mec
Koji je samo idiot i moron ovaj seljak, Chisora!!!
Ovog Chisoru pod hitno treba poslat nazad u dzunglu pa neka se pljucka sa svojim plemenom,jer ocito je da u ovakvim slucajevima moze da pomogne ili vracanja nazad na drvece u Dzunglu ili Dobro Bicevanje i branje pamuka E ovakvi se sa pravom trebaju zvat NIGER