Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad komentarisite kako mu je svaka borba namjestena,a realnost je najbolji bokser na svijetu.Nadjite mu vi protivnika po mjeri,iako znamo da takav trenutno ne postoji
Ovaj protivnik mu je bas po mjeri hahahahaa, ili se nije naspavao, ili je nadrogiran, pogled izgubljen, pravi neandertalac. O bokserskom umijecu da i ne govorim. Zanimljivije je bilo gledati reklame izmedju rundi, ali nisam nista bolje ni ocekivao. Sve u svemu, sranje u bojama
badr hari je odličan kick-boxer ubjedljivo je najbolji na svijetu bio, al ga je onaj njegov ludi temperament zaustavio na putu do slave. kao bokser je prosječan, nikakave šanse ne bio imao, vjerujte!
mozda jer pricaju na englesko sa trenerom, privatno na ukrajinskom i sl... u njemackoj i ne zive uopste
\"manje relevantno i nije utemeljeno na istini i činjenicama\" razumiješ li njemački ? Bračka kličko govore njemački ko dva retardirana čobana.
cinjenica je da su trenutno najjaci momci na planeti i da sve sto dotaknu postaje navac.. braca klicnko su marka, svi se trgaju za njima. a ovo sto pricas za jezik i ostalo je manje relevantno i nije utemeljno na istini i cnjenicama.
braća Kličko žive 100 godina u Njemačkoj a ne znaju dvije riječi na njemačkom pravilno izgovoriti. Toliko o njihovom obrazovanju, inteligenciji i kupljenim doktoratima.
braca klico su posatala vise legenda. mozemo biti ponosni sto zivimo u ovom vremenu i sto ovakav uspjeh mozemo pratiti. uz to su jos veliki intelektualci, borci za prava i humanisti, a prije svega ostali su obicni ljudi. zasluzeno stoje tu gdje sad jesu. samo naprijed!
nije ga ni takeo a čovjek pade. Bogami i ja bi za milion dolara. Publika ovce ne kontaju da su braća Kličko mafijaši koji sve kupuju.
jeli sanela bila u publici?
Ovakve ko Klicko ak je Tyson jeo za dorucak...
pricate gluposti,ne biraju oni protivnike nego je ovaj Tomson po rejtingu dobio sansu da se bori,Vladimir je morao da pristane na mec
Daj oprostite se od boksa m.a.t.e.r. vam ukrajinsku korumpiranu. Uništili su jedan od najzanimljivijih sportova. Pa gdje to ima da Kličko bira protivnike, prije je postojala rang lista izazivača. Ko se probije na prvo mjeto te rang liste automatski može izazvati prvaka. Ova dvojica sada kontrolišu sve, biraju protivnike koji su bezopasni za njih. Fujjjjjjjjjjjj...
ne rise pocijepao je hay-a lik imalo velika usta pa ga klicko poderao da je on izjavio sam da ga je ovaj prebio. Jednostavno je covjek svjetska klasa niko nije kriv sto nema vise onakvih boxera kao lenox lewis, tyson, holyfield i drugi, tako da nisu oni krivi sto nema boxera onakvih kalibara kakve sam naveo oni su realno ono najbolje sto box ima u danasnjici pruziti i pitao bih ja vas da imate neke druge de.bilcine kao onaj chisora na vrhu koliko bi tek box bio dosadan oni su barem uljudili boxerski sport. P.s hvala za ono u vezi generala jovana divjaka eto vidite naseg generala posjeti 4 struki vlasnik svjetskih pojaseva a haske tamnicare nece ni kuga da posjeti.
klixO.ba
Klix htio insinuirati da je Marko Perkovic Thompson noktautiran od Klicka...
Ma ova braća su upropastili box,ja ne znam kako da nazovem ovo,nešto slično je radio i Nasin Hamed u svoje vrijeme(čini mi se u srednjoj k.) Jedino je nekog od ove braće uspio i to dobro isplehat Lenox Levis,po meni jedan od najboljih boxera uopšte ali čovjek odusta,kažu na nagovor svoje majke.