Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo ba ovakav boks, nidje veze mlataraju rukama ko kakve babe...Tyson forever
Jedino gori od ove dvojice su komentatori, baho i jaran su bili da gori ne mogu biti, isto tako i ona dvojica na novoj.
klicko cekaj hukic dok naraste :)) marko huc ce te razbiti
super defanzivan hehehehhehehe
Kličko pičko, ado bi boga u tebi ubio . . . Haye gay, ti si breakdancer, ne boxer . . . Pozdrav persijancima.
ti malo lupetas i neznas bas dosta o boksu tajsona volim najvise al tajson nije prodao borbu luisu,to svi znaju da je toliko tajson zelio biti opet sampion i tu bi jos vise uzeo para
\"Vladimire, mašina si \"
Kakav Haye ,zar niste vidjeli kolko puta je padao na pod (isto da zeli da p.o.p.u.s.i klicki ,i kad je sudija prekinuo ,haye ga je udarao u bubrege!! I 2 puta po nekoliko udaraca u potiljak! Da sam sudac bio prekinuo bih borbu u klickovu korist!
Ja ne mogu da vjerujem da u toku proglasenja pobjednika na T.V.1 stave reklame, koji a.m.a.t.e.r.i! Dalje, sinoc je njemacki .r.t.l bio zatamljen (t.e.le.m.a.ch k.ab.lov.ske) sto ne mogu da vjerujem! Stvarno sam mislio kada zatamne n.o.v.u i h.r.t..2 da je to po nalogu tih televizija, ali izgleda nije nego su ovi kablovski oparateri prevaranti i lopovi, a mi uredno placamo. Bas ce njemacki r.t.l. traziti od Sarajeva da zatamne isti u toku box meca hahaha, pa bio sam svigdje u svijetu i r.t.l bez problema funkcijenise kada su u pitanju sportski dogadaji i opcenito sve. Ovo moze samo u Bosni, ustvari samo u Sarajevu jer h..rt.2, n.o.va itd nikada se ne zatamne. MA nabaviti dream box i rahat.
Samo kod nas Baho može sloviti za dobrog komentatora. Čovjek nema tri čiste u glavi a prihvatio bi se da vodi fudbalski savez.
Klitjsko ne laprdaj crnjo te ubio ko vola jedva si cekao da se zavrsi zadnja runda....
Ima tata ti!
Imal\' ko da mi ga metne?
bla bla bla samo vi mlatite klicko je pokazo da je kvakitetno intelegentni bokser uz strpljenje iga je nadvlado pokazo mu da je bas doktor a onaj haye goved...oo jedno htio je glavu da mu osjece a na kraju bolioo me prst na noziii hhaha svasta koji degenerik idi plasti na selo
@ T V1 Klo ce vi jedni pustate reklame kad je proglasenje pobjednika a ma teri jedni. @ Tel ema ch Kl oc ine jedne zatamnili ste njemacki r t l, bas su njemci trazili da zatamnite mogu misliti, ovo samo kod nas ima u Sarajevu da nam zatamne programe a sve uredno placamo. Mislio sam prije kad hrt2 i novu zatamne da to stvarno traze te televizije zbog povrede autorskih prava, sad kad sam prvi put u ziovotu vidio da je njemacki rtl zatamnjen sve mi je bilo jasno, ovo samo moze kod nas u Sarajevu.
Da Mate Parlov ili Marijan Benes boksaju u ovom vremenu ove bi novokomponovane boksere tukli ko malu djecu
VLADIMIR PICKO. Blage ti veze o boksu nemas.