Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na jednoj od slika se jasno vidi kako amir komšićev šef ureda zapaljuje cigaretu udvorani na utakmici, pa ovo stvarno pokazuje kolko drže do kakanjaca i odbojke. Osim ako opet ne očekuju \"hrvatske\" glasove na izborima za člana predsjedništva.
posjetite novi portal www.igre.cz.cc Zaigrajte najzabavnoje igre i osvojite pehare,medalje,dukate....
aaaaaa bas me cudi.... cuj izgubili od tamo nekih zabara. mozda smo him trebali suprotsraviti nase sjedece hodbojkase...
Naprijed Kakanj!!!! Pokazalo se kako uistinu predstavljati BiH... Jedini klub u Euro-takmičenjima iz BiH u februaru... Svaka cast!
ma,kakanjci su super,pokazali su da znaju igrati,ipak,igrali su protiv jake ekipe.svaka cast kakanjci!!!
I ovaj Zeljko mi se popeo na k..... Pa stvarno je providan. Hoce nasilu jeftinih politickih poena. Fol sada on prati odbojku!!???
Bravo Kakanjci a Suri je najbolji gradonacelnik u Bosni.
nadam se da je u sali bilo grijanje... u subotu kad su djeca igrala utakmice bolje je bilo da su igrali vani........
Još da je bilo nafatat još kojeg Kakanjca ala Herzandez možda bi bilo i bolje. Budžet OK Perugie je ko budžet općine Kakanj...Dobro je i ovako ispalo.
bio sam na utakmici,rezultat nije realan,moglo je biti bolje kakanj
Nadjite si covjeka pa neka slika vas sa Tihicem i slicnim! Pozdrav Kakanj!
C C C... Komsicu cijela dovrana daje podrsku, pa rijeci pojedinca o ljigavosti nisu bitne. Jasenko, ti samo svoje furaj i slikaj uvjek prave ljude, kao i do sada... p000z
,,,Korjeniću j....... taj Komšić i Suri da znas. Nisi slikao đevojke gore u gledalištu, nego 2 shupka,,, jesu ljigavi obojica I ti s njima. ništa lično, vjeruj
Solidna utakmica, ali Italijani su puno bolja ekipa. Zar je u dvorani dozvoljeno pusenje, j ko je onaj hajvan do komsica sto pali cigaretu?
CEstitke Kakanjcima za dosadasnje uspjehe, a bogami i Komsicu sto ovo prati...kao rijetko koji Sarajlija...