Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juer je bio dobar komentar, samo traže priliku da izbace sise ili guzove
@Mojnemene1 pravicemo se da nam je pokazala samo kako se surfa
Prvih par sedmica korone nestalo je golih guzica i sisa sa ig-a i slicnih. Cak su se i neki naucnici i strucni ljudi pojavili, ali nazalost izgleda da smo se vratili nazd i nista nismo naucili😏
Ne trenira, nego pokazuje tijelo. To pokazivanje tijela joj je i glavni razlog surfanja! Danas su ženama na raspolaganju razne mogućnosti od prirodnih do vještačkih, da uljepšavaju tijelo. Ali, toliko smaraju svojim egzibicionizmom da više nisu interesantne ni pubertetliji od 15 godina!
sigurno joj taj fen sto joj puse u glavu pomaze da razvije skill. Gori ste vi sto dajete paznju ovim ku*ama
Koju skolu moras zavrsiti za surfera? Ili ti roditelji moraju biti budjovani? Jel moguce biti surfer ako zivis u Burundiju ili BiH?
Nekad je tetovaza znacila nesto. Sad svaka futa ima tetovazu. Neki dan gledam neku debelu kravu ni na sta nalik ima tetovazu leptira na ledjima iznad ogromne pozadine. Hraaak Pljuc....
A ja sguza na guz evo mjesec i po, nemam ideje šta raditi u izolaciji.
Cuj svicarka sa prezimenom turskim surfa hahhaha ej korono uzmi me
na mojkoj kliti
sise
Ako ako neka .... pobjesnila ... moze se dobro naplatiti na nestasluku .... 😂💰💰🤑
Nema Bosnje kod nje, vjezbala bi ona svaki dan nesto drugo :)
mozes ti...
e da joj hoce jedan modrulj isplivati....
Prava švicarka, vidi se po imenu i prezimenu