Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herceg-Bosno SRCE PONOSNO
dobio sam prezime jer sam poturceni Srbin!
poturica gori od turcina.... upala im kurcina.... i jednim i drugim mejmune-majmune, zalimva ti ga staroj dok uzima abdest. ako ne znas sta si to je tvoj problem ili tvojih predaka koji su bili isto sto i mi ali mnogo loseg karaktera...prodadose drzavu, svoj narod, svog kralja,....svoju vjeru... za losu veceru. fuuuuj mater vam.....
ma neznam staste gledali... namjesteno kao i uvjek kaoo i Peljto pobjednk u TBC kategoriji hahahah
znaci one trebe su bile rumunke? da li bi se mogle karnut za jednu chrvenu? sto se borbi tice, ne znam zasto je poturkova borba bila spektakl veceri, najmanje 5-6 boraca koji su se tukli prije njegove borbe bi ga u prvoj rundi povalili. dobre one trebe.
Muske, nabije ti sandzo mamicu ;)
JE8EM VAM POTURCENU
Bilo je beton ocm,Dzevad nije masina,on je uragan,a tek one Rumunke,il sta su vec,kad ga salome.hehe,drama,za prvu organizaciju je spica bilo.
Jadi naši kada Dževad sa razvaljenom telećom facom pobijedi?! I dobro je pa seljačina iz Sandžaka nije izašla u ring sa pjesmom Ace Pejovića...\"samo sam ga bacio pod sto\"...Sve u svemu jedno dobro narodno veselje tj. teferič što bi stari ljudi rekli!
@CroDom idi u svoje manjinsko nacionalisticko stado od par tisucica ovcica i pusti normalne ljude da zive. Go Bosna
znate po cemu je dobio prezime?To je od korjena poturi se da vam mamu karnem svima koji imaju sta protiv dzevde legende...eto vam odgovora-hahhahh
ma kakve veze ima jel ovaj Poturak musliman ili je Leko katolik?Bitno je da mlave levate,sve je to naše.Do Sutomora i dalje....
@mejmen Malo si slova izmjenjao, mislim da je bilo bolje da si stavio \"majmun\". A golim udaraj po mahali.
@@Cro-dom Hercegovac Hrvat, Humska zemljo sveta našeg hercega Hrvoje Hrvatinića. Pogledaj samo kako se ovaj vaš borac preziva i što misliš otkud mu prezime?
Sta mislis da se neko preziva kao Gnojko Shushak ili Guzina da prostis. Sramota. Ja kad bi mjenjao prezime izabrao bi Poturica jer to volim pravo. Turska majko nasa. Bosna je Turska a Turska je Bosna. O braco turci zajedno 4ever.