Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Između Milana i Juventusa ima Inter sa 21 bodom. Stavite tabelu i pišete da je Juventus na 2 mjestu sa 20 bodova. cccc
Ok, Kulusevski jeste talent ali brate dragi neka ga kali u Parmi, Chiesa dobar protiv loših ni blizu jednog Coste. Bentacur čim uveže dva pasa dobra odmah akcija al to se dešava u pet utakmica. Danilo haos...Ovdje nije do pirla, jednostavno imaš prosječne igrače. Liga prvaka se napada sa felixom, wernerom, halandom, taj tip igrača
Iz 2 u 1.
Lose, lose, lose. Sve na silu, bezidejno, blijedo. Ako se uzdaju u srecu nece se ni pribliziti tituli.
Navijam za juve, ali strašno me nervira igra 60% ekipe, isto curice samo nešto padaju, bune se i hoće na silu da dobiju utakmicu. Daj bože da bude bolje!
Nece ni osvojit ove sezone brale moj
Nema Miralema pa su suplji.