Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:)
ispravljeno. no offence taken. ;) hvala
Ma ne treba pretjerivati. Znamo svi kolko momci rade, a nekada se takve greske pojave. YOU ARE THE BEST Peace and Greetz from Fobia"
Dragi M.Sh. ja sam veliki fan nogometa i rado citam tvoje clanke, ali ti moram skrenuti paznju na nekoliko gresaka koje sebi ne smijes dozvoliti da te sutra ne bi ismijavali kao sto ismijavaju TV komentatore. Na srecu, ne pravis tematske greske, nego ti se omaknu stvari tipa "ponosni krug" umjesto "pocasni" ili "najuzi clanovi porodica" umjesto "clanovi najuzih porodica". Bez ljutnje! :-)